­

Anne Marie Danefeldt, kører ikke mere rundt i landet, men har sit faste sted i Ødsted ( mellem Kolding og Vejle) her er det muligt at bestille tid.

Konsultation og arrangementer bookes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. :DET ER IKKE MULIGT AT BESTILLE DIREKTE FRA HJEMMMESIDEN

 

En håndlæsning varer ca. en time, der bliver optaget, og tilsendt på lydfil.

PRISEN er 1500.- ( MobilPay eller kontant )

DET ER VIGTIGT AT MAN MØDER OP TIL AFTALT TID !

(Hvis man kommer 5 min. for sent, kan man risikere at blive afvist, da jeg har kunder hver hele time )

Der kan desuden bestilles gavekort til konsultationer, lige som specielle firma- og foreningsarrangementer tilbydes. Herunder også foredrag om kiromanti.

Alle læsninger ligger i dagtimer mandag - fredag, med første læsning kl. 8 og sidste kl. 13.

Om kiromanti

Født i 1955 i Fiskenes tegn. Oprindelig uddannet dekoratør og har arbejdet med dette fag i mange år. Den store interesse for håndlæsning fik Anne Marie efter en konsultation hos kiromantikeren Agma i 1989. Anne Marie tog efterfølgende en to-årig uddannelse i kiromantik hos Agma.

Siden 1992 har Anne Marie arbejdet professionelt med håndlæsning sideløbende med sit arbejde som dekoratør. “Håndlæsning er mit hjertebarn” udtaler Anne Marie og har siden sommeren 1992 udelukkende beskæftiget sig med at give konsultationer til klienter over hele landet.

Anne Marie blev landskendt, da hun deltog i Tv2 programmet " Den6.sans , og Oraklerne på Zulu, derefter fulgte en del andre TV og radio programmer. Anne Marie skrev også bogen " Håndlæsning for nysgerrige"

 

 

Anne Marie Danefeldt

Det vides ikke med nøjagtighed, hvor skikken opstod, eller hvor håndlæsningen første gang blev brugt af mennesker. Det vides med sikkerhed, at der i ældgamle hinduskrifter er fundet optegnelser, der viser, at man i det andet årtusinde før Kristus har studeret hænderne og markeringerne i hænderne. Den kendsgerning, at egentlige regler for læsning af hænder var nedskrevet, må betyde, at håndlæsningen allerede havde eksisteret i lang tid.

Nu til dags er håndlæsning et anerkendt ”redskab”, selv om mange dog stadig mener, at det er noget mystisk noget.

Hvorfor studerer man netop hænderne? Jo, her findes tusindvis af nerveenheder, der har direkte forbindelse til hjernen, og derfor betragter man håndfladens linjer og markeringer som et ”spejlbillede” af ejerens personlighed samt fysiske og følelsesmæssige tilstand.

Linjer og tegn forandres med tiden, præcis som fingre og håndflader kan blive mere kødfulde eller spinklere. Derfor kan gode som dårlige tegn faktisk både komme og gå.

Populært sagt kan man sige, at håndlæsning er et stort stykke detektivarbejde, hvor håndlæseren skal samle en masse oplysninger ind. Og ved god og grundig analyse kan håndlæseren give et væld af oplysninger om hændernes ejer, bl.a. karaktertræk, adfærd, psyke, fysik, afdække skjulte evner, stærke sider, svage sider, kærlighed, parforhold, arbejde, begivenheder eller handlinger, som sandsynligvis bliver truffet i fremtiden.

I nutidens håndlæsning bruges meget andet end linjerne i hænderne. En håndlæser ser også på håndfacon, fingre, negle, hud, ringe, skader m.m., og inde i hænderne ses på linjerne, armbånd, ”puderne”, tegn m.m. og der laves en årsudmåling (4 - 6 år frem).

Du kan have flere grunde til at få en personlig tydning. Det kan være nysgerrighed eller et oprigtigt behov for hjælp. En håndlæsning kan hjælpe dig til at se, hvor dine muligheder ligger, den kan vejlede dig og give dig en idé om de tendenser, der ligger i tiden fremover.

Jeg har en regel der siger at der SKAL gå min. et år mellem hver læsning.

 

 

Anne Marie er her

Introduktion


En kort introduktion til håndlæsning

FÅ LÆST DINE HÆNDER VIA FOTO!

Du sender mig foto af begge håndflader, og begge håndrygge. 
Det er vigtigt at det er et skarpt foto, men foto med mobilen plejer at være ok. Det er vigtigt at jeg kan se alle linier i hænderne, så det er bedst at fotografere hver hånd for sig. HUSK at vehæfte billederne som en fil !  Opgiv alder.
Man kan stille 3 konkrete spørgsmål. så sender jeg en lydfil med læsningen. Hvor der også vil være lidt om personlighed og potentialer, selvfølgelig ikke lige så uddybende, som en fysisk læsning, men det kan give svar her og nu.

Prisen er 500.- som betales via Mobile Pay. 
Send mail vedhæftet foto`s til booking@annemariedanefeldt.dk
Man skal regne med Max. 5 dages leveringstid.

 

­