­

Fotolæsning, er en nem og hurtig måde at få svar på enkelte konkrete spørgsmål, dog ikke så uddybende som en "rigtig håndlæsning"   Fotolæsning forregår på mail, hvor man sender mig et billede af hver håndflade, og et billede af hver håndryg.....de SKAL vedhæftes som en fil....det er vigtigt. Man skal skrive sin alder, og 3 meget konkrete spørgsmål. Hvis man vil skrive lidt uddybende om sig selv, må man også gerne det, men ikke nødvendigt  .Betal 500.- via Mobile Pay  22557613    og send  mailen til   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                                                                                                                                                                                                                                    

 

 

 

 

 

 

 

Anne Marie er her

Introduktion


En kort introduktion til håndlæsning

FÅ LÆST DINE HÆNDER VIA FOTO!

Du sender mig foto af begge håndflader, og begge håndrygge. 
Det er vigtigt at det er et skarpt foto, men foto med mobilen plejer at være ok. Det er vigtigt at jeg kan se alle linier i hænderne, så det er bedst at fotografere hver hånd for sig. HUSK at vehæfte billederne som en fil !  Opgiv alder.
Man kan stille 3 konkrete spørgsmål. så sender jeg en lydfil med læsningen. Hvor der også vil være lidt om personlighed og potentialer, selvfølgelig ikke lige så uddybende, som en fysisk læsning, men det kan give svar her og nu.

Prisen er 500.- som betales via Mobile Pay. 
Send mail vedhæftet foto`s til booking@annemariedanefeldt.dk
Man skal regne med Max. 5 dages leveringstid.

 

­